שלום
עבדתי במפעל תקופה קצרה ושם נתנו לי בגדי עבודה וחתימו אותי על כך שקיבלתי בגדי עבודה , אבל אני עבדתי במפעל דרך כח אדם ובכח אדם לא החתימו אותי על קבלת הבגדים , גבו ממני כבר מהתלוש הראשון דמי ביגוד דרך התלוש שקיבלתי מכח אדם , לאחר הפיטורים ביקשתי להחזיר למפעל את הבגדים וסירבו בטענה כי זה משומש וגם כי אני לא עובד שלהם , ביקשתי מחברת כח אדם לזכות אותי בגין דמי הביגוד שחויבתי ושאני מוכן להחזיר הביגוד למפעל , אך כח אדם אמרו לי שלא יחזירו לי את דמי הביגוד כי המפעל לא מוכן לקבל דמי ביגוד משומש והמפעל חייב את כח אדם , השאלה שלי היא נגד מי להגיש תביעה בגין חיוב שלי בדמי בגדים ? את כח אדם שהורידו לי מהשכר בתלוש כי היתי עובד שלהם או את המפעל עצמו או את שניהם ביחד ?
ההתנהלות של שתי החברות אינה תקינה ובהחלט באפשרותך לתבוע את שתיהן גם יחד, אך סביר שיהיה די בהגשת תביעה נגד מי שהיה מעסיקך בפועל ומי שניכה לך כספים מהשכר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר