עבדתי(עדיין לא פוטרתי) ברשת גדולה במחסן ולאחר חצי שנה של עבודה פרקתי את כתף ימין הדומינטית בדרך לעבודה והוכרתי כנפגע תאונת עבודה וקיבלתי דמי פגיעה עבור שלושה חודשים. לאחר מכן הופנתי ע"י האורטופד לרופאה תעסוקתית וזאת קבעה כי אנני יכול להמשיך בעבודה הזאת. מרגע הפציעה ועד עכשיו לא עבדתי בפועל אך לא פוטרתי. מהיום בו התחלתי לעבוד ועד עכשיו עברה שנה וקצת. לפני מספר ימים זומנתי לשימוע ממקום העבודה ואמרו שינסו למצוא לי תפקיד אחר בהתאם להחלטת הרופאה התעסוקתית כי אנני יכול להמשיך בעבודה זו. התקשרתי היום לברר ונאמר לי שלא מצאו לי תפקיד והם שולחים לי מכתב פיטורין. כששאלתי אודות פיצויים נאמר לי שאין לי וותק של שנה ולכן אני לא זכאי לפיצויים ושהם עובדים לפי חוק. פה נכנסת השאלה, התחלתי לעבוד ב14.10.2012 נפצעתי ב25.04.2013 ונכון להיות מעת תחילת העבודה יש לי וותק של שנה וקצת. האם הם צודקים, ולמרות שלא פוטרתי אין לי וותק של שנה בגלל שב25.04.2013 הפסקתי לעבוד עקב הפציעה? תודה מראש!
בנסיבות הענין מומלץ כי תפנה לקבלת יעוץ אישי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר