אני עובד בשלושה מקומות שונים. לנגד העבודה שלי אני נותן חשבונית .בשני מקומות אני עובד לפי שעה ובמקום השלישי מתוגמל לפי אחוזים. באחד משני המקומות הראשונים הפסיק לי את עבודתי מבלי שיודיע לי מראש ( למרות שאין הסכם על כך). שאלתי היא האים זה חוקי להודיע לי מהיום למחר והדבר השני האים מגיע לי פיצויים עבור התקופה שבה עבדתי כמו כן האים מגיע לי כספים עבור ימי החגים שלא עבדתי בהם. מודה לכם אים תענו לי. תודה מראש
לצורך מתן תשובה לשאלתך, יש צורך לבדוק תחילה, איזו סוג מערכת יחסים שררה בינך לבין המעסיק, קרי, האם התנהלה בינכם מערכת יחסי עובד- מעסיק. לדוג': כמה זמן עבדת שם, האם עבדת בשעות קבועות, באיזו תדירות, האם היית כפוף לממונה ישיר, וכיו"ב.
במידה ורוב הפרמטרים מצביעים על היותך עובד בחברה, אזי מגיעות לך כל הזכויות הסוציאליות המגיעות לעובד, לרבות דמי חגים, פיצויי פיטורין והודעה מוקדמת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המשך לתגובה שלכם יש לציין שאני עובד כמעט שנתיים אצל המעסיק כמו כן עבדתי יומיים בשבוע באופן קבוע זאת אומרת בימי שלישי וששי ובכל יום עבדתי 4 שעות
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר