שלום,
אני עובדת בתור מזכירה בחרה עדו מעט 9 שנים,
עד כה מי שהיה אחראי על הבאת דואר וקניות למשרד היו 2 הבוסים שלי
לאחרונה רכשתי רכב פרטי אחרי כשבועיים פנה אליי הבוס ומסר שכיוון שמתחיל לחץ במשרד הוא והבוס השני לא יוכלו להמישך לדאוג להביא דואר וקניות ושהתפקדי עבר לאחריות שלי ושלח מזכירה נוספת שגם לה רכב פרטי.
שאלתי היא דבר ראשון האם זה חוקי שככה אחרי ככ הרבה שנים נותנים לי תפקיד "חדש" למרות שעל פניו זה חלק מעבודת מזכירות לגיטמית אך עד כה מעולם לא עשיתי זאת.
בנוסף הדואר שלנו רחוק במרחק 5 דק נסיעה ברכב האם המעסיק יכול לחייב אותי לנסוע ברכב הפרטי שלה ובכלל האם אני יכולה להתנגד לבצע את התפקיד
לפני כשבועיים המעסיק פנה אליי ומסר לי שהחליט להעלות לי את דמי הנסיעות בעוד כמאה שקלים אך לא מסר שזה בהתניה שאני יעשה שליחות עם הרכב
התפקיד החדש נפל עליי ומאוד מעצבן שכן זה ממש בסמיכות לקניית הרכב וזאת לא היתה המטרה כשקניתי את הרכב שיוספו לי מטלות נוספות
אודה על תשובתכם תודה
בס"ד
אושר שלום,
על פניו אחרי 9 שנות עבודה עם הגדרת תפקיד מוגדרת הוספת רכיב שליחויות עם רכבך הפרטי נראה כשינוי חזית לרעה בתנאי עבודתך.
עם זאת, הצעתי בשלב זה הנה לשלוח למעסיק מייל במסגרת העבודה, לציין בפניו כי המטלה החדשה- שליחויות למשרד עם רכבך הפרטי אינה חלק מתפקידך בעבודה ואת מבקשת שלא להשתמש ברכבך הפרטי לצרכי המשרד במהלך העבודה.
ראי את תשובתו ובהתאם תשקלי את המשך צעדיך בעניין.
אהרן צאל, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר