לא פחות מאחד הבכירים בחברה ומי שאחראי בין היתר על גיוס עובדים בטרקלין חשמל איים עליי "שישרוף" אותי אצל מתחרים לאחר שסירבתי להמשיך לעבוד בחברה מכיוון שהוא שיקר והפר את ההסכם ביננו, סיכמנו בפגישת ראיון שאמונה לתפקיד מנהל סניף לאחר שאעבור "השתפשפות", לכאורה מה שקרה הוא שעברתי "השתפשפות" של מוכרן, וגם התפריט שקיבלתי במחשב הייה של מוכרן למרות שביקשתי מס' פעמים שיתנו לי כבר תפריט מנהל שאתחיל לתרגל.
כמו כן, גם את חוזה העסקה-שמגיע לי עפ"י חוק, קיבלתי רק בתחילת החודש השני שלי לעבודה-ביום שהזמנתי לאותו גורם ניידת משטרה.
חשוב לי לציין שהוא הוקלט והוא מודע לכך ואף חזר על כך שוב ליד 2 עובדים (ששניהם עובדים חדשים) ולייד מנהל סניף תוך כדי שהוא צוחק צחוק מזלזל ועוד אח"כ הוסיף מס' פעמים "חבל עלייך"... "וחבל שאנחנו נגיע למקומות לא טובים"... וכששאלתי אם הפעם הוא רומז גם לאיומים פיזיים הוא צחק.
לאחר שקראתי את התיאורים העלת לא ברור לי מה היא שאלתך.
ככל שהינך מכוון לכך שהתנהלותו של המעסיק עשויה להצמיח עילות תביעה שונות ומגוונות, הרי שניתן יהיה לפרט בפנייך את מסלולי התביעה האפשריים, ואולם עלייך לפרט האם עדיין הינך מועסק בחברה, או האם סיימת לעבוד וכן עלייך לפרט מדוע "הזמנת משטרה".
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר