אם מנהל המסעדה מפטר אותי והסיבה היחידה לכך היא שהאוכל שאני מכין לו בדגש רק לו הוא לא לטעמו , חוץ מזה אני עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר , מותר לו ?
בעל עסק יכול לפטר עובד מכל סיבה ראויה כולל איכות המזון אותו הוא מכין, כל שעליו לעשות הוא לבצע הליך פיטורים ראוי כגון: שימוע טרם פיטורים וכו'.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר