שלום,
ביום רביעי 4/6/13 בשעה 16:30 ( יום עבודה עד שעה:17) קבלתי מכתב לשימוע .
המכתב : שימוע לפני הפסקת עבודה .
1. אנו שוקלים להפסיק את עבודתך בחברה בגין חוסר התאמה לתפקיד .
2. הנך מוזמנת לטעון כנגד פיטורייך אם ברצונוך כך , בישיבה שתתקיים ביום 5.6.13 בשעה 9:00 . במשרדה של ג' ( מנהלת משאבי אנוש) ו ס'. (מנהלת ישירה שלי ) .
3. לאחר ישיבה , יישקל שנית נושא הפסקת עבודתך ותינתן לך החלטה בנושא.
בכבוד רב ( מנהלת ישירה שלי ) חתומה .
לאחר שימוע שהיה ומנהלת ציינה שברקע מיקצועי אין טענות . ועוד דבר לפני שבאתי לשימוע אז החדר של מנהלת משאבי אנוש היה פתוח ושמעתי שהיא הזמינה מישהי למחר בבוקר לתפקיד שלי .
לאחר שימוע ב 10 בבוקר לא נתנו לי לחזור לעבודה אמרו שנגיד לך מש יהיה .
במשך היום קבלתי טלפון ממנהלת ישירה שהזמינה אותי למחרת ב8 בבוקר . באתי והיא נתנה מכתב פיטורים :
הפסקת עבודה
ברצוננו להודיעך על הפסקת עבודתך בחברתינו החל מתאריך 12.6.13 תאריך תחילת עבודה 5.2.13 אנו מודים לך על תרומתך ומאחלים לך הצלחה .
על החתום מנהלת ישירה שלי .
קבלתי שוק ! אני יודעת על מה היו פיטורים הצלחתי בעבודה ( ניהול ) השתלבתי טוב , מצאתי הרבה טעויות של מנהלת ישירה . שאלתי אותה כל מיני שאלות שלא היו לה תשובות הראתי לה נוסח עבודה לקוי ונמאס לה היא פטרה אותי . אני נתתי את עצמי לעבודה !!! אמרתי את זה בשימוע . לא נתנו לי הזדמנות לשינוי ולא כלום , פשוט תלכי מפה . (לא אמרו כך אבל הרגשתי)
אני מאוד פגוע מיחס . קניתי אוטו כדי להגיע לעבודה אין שם תחבורה ציבורית . תיקנתי טעויות של עבודה , סידרתי הכל ממוחשב והכל חתום על ידי.
בבוקר כשבאתי לקחת מכתב פיטורים הגיע בחורה חדשה במקומי . כששאלתי אז הם אמרו זה בפוקס ! כן ממש , מהיום להיום בפוקס .
לא נתנו לי להמשיך לעבוד מאז שימוע והם שלמו על הימים .
מה אני יכולה לעשות ? זה פיטורים מוצדקים ? בשימוע מנהלת ישירה האשימה אותי שלא היה דבר או נזק לחברה ,בקשתי לחקור נושא זה אבל אני כבר מפוטרת ,מי יחקור ...
לא קבלתי סיכום שימוע ולא קראו בפני מה נכתב .
בשורה תחתונה היא פשוט רצתה להטפתר ממני ולא ידע איך היא אמרה שמבחינה מקצועית אין טענות . אני עכשיו יושבת בלי עבודה וממש דיכאון !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר