הרעת תנאים-שלום אני עובדת בבנק דיסקונט..לפני כשנה התמזגו דיסקונט ודיסקונט למשכנתאות...התחלתי את עבודתי בדיסקונט משכנתאות.כשהתחלתי בדיסקונט משכנתאות היה הסכם בו משולמות לי כל הנסיעות מרחובות עד לתל אביב שם אני עובדת...מה שיוצא כ40₪ ליום..ביום המיזוג עם דיסקונט משהו השתנה.במעמד החתימה נאמר לנו שהכל ישאר אותו דבר כל התנאים.אז חתמתי על החוזה כאשר קראתי אותו וראיתי כי לא מצויין דבר לגבי הנסיעות.לאחר המיזוג גיליתי כי הסיעות לא משולמות לי במלואם אלא רק 14₪ לכל כיוון.לאחר בקשות חוזרות ונשנות אמרו כי לא ניתן לאשר לי מעבר לכך.בבדיקה שלי יש עובדת איתי באותה מחלקה אשר מקבלת את הנסיעות במלואן בדיוק כמו שקיבלה לפני המיזוג.מבחינתי ישנם 2 סעיפים בעייתים.
1.הפלייה בין עובדים בתנאי העסקה.
2.הרעה בתנאי השכר.
אשמח מאוד לעזרה מכיוון שכבר התייאשתי :/
שרון שלום,
באופן עקרוני צריך לבדוק את הוראות ההסכם ומה סוכם בין הנהלת הבנק לבין ארגון וועד העובדים של הבנק.
לפיכך יש לבחון האם אכן מדובר בהרעת תנאים.
על כל פנים יש לקחת בחשבון כי לאור העובדה שעבר זמן רב (לדברייך כשנה) מאז בוצע המיזוג, אזי ייתכן וניתן לראות בכך כוויתור מצדך על זכותך להתפטר בדין מפוטרת (עקב הרעת תנאים).
בעניין זה מומלץ שתפני לייעוץ על מנת לבחון את הסוגיה בצורה יסודית.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר