שלום רב
אני עובדת מ2008 בחברה גדולה, אני חושבת שהיא נחשבת לחברה ממשלתית בחלק מההיבטים. שהתחלתי את עבודתי כבר סיימתי תואר ראשון והייתי בסמסטר האחרון של תואר שני.
קיבלו אותי לעבודה על תקן סטודנטית כלומר על תקן זמני או ארעי, כי לא היה תקן לעובד רגיל, עובד חוזה. ואמרו לי שזה לשנה ואם יהיו מרוצים ממני יקלטו אותי. לאחר מכן היה משבר כלכלי וכל הזמן אמרו לי שבגלל המצב הכלכלי לא יכולים לקלוט אותי למרות שמאד מאד מרוצים ממני.
לאחר שנה כבר לא הייתי סטודנטית כי סיימתי את התואר ובגלל שהמנהל שלי רצה שאשאר הוא הצליח בכל מיני קומבינות להאריך לי את חוזה הסטודנט (אף שלהבנתי זה לא חוקי כי לא באמת הייתי סטודנטית), בהתחלה החוזה הוארך על סמך תעודת סטודנט בינלאומית של איסתא (שכל אחד יכל להוציא), ואחרכ החוזה הוארך בגלל היותי בהריון,וכו.
אני עדיין עובדת שם בסטטוס סטודנט למרות שאינני סטודנית, ושאלתי היא האם אני יכולה לתבוע משהו? קליטה בתקן? אולי כסף ותנאים שנמנעו ממני כל השנים עקב כך שהועסקתי בתקן סטודנט למרות שאינני סטודנטית (יש לציין שעקב סטטוס הסטודנט אני מרוויחה בערך שני שליש ממה שהייתי צריכה להרוויח עם תקן, ובנוסף אני מפסידה המון המון תנאים נלווים (ימי החופשה וההבראה שלי מוקטנים, אני לא זכאית לימי השתלמות ימי עיון וכו), האם אני יכולה לתבוע על הטעיה? על כך שמשכו אותי עוד שנה ועוד שנה, וכבר 5 שנים אני עובדת בתנאים העסקה שלא תואמים את הכשרתי?
האם שווה להפגש עם עוד?
תודה רבה
אנה שלום,
מומלץ לפנות לייעוץ אישי, שהרי הופרו זכויותייך.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר