אני במעמד בכיר בסניף שאני עובדת בו .המנהל שלי ניסה למנוע שאקבל את המינוי לתפקיד הבכיר אך לאור תוצאותיי העיסקיות החיוביות ולאור פנייתי לוועד עובדים ארצי אושר המינוי ומאותו היום במשך כשנה המנהל הפסיק להתייחס אליי כעובדת בכירה בסניף.פונה לעובדות שלי ישירות בנושא המחלקה שלי .מאשר חופשים לעובדים שלי ללא התייעצות אתי.אנחנו סניף עם מספר מחלקות -מתעלם ממני ביציאה לפגישות עם לקוחות בישיבות סניפיות במידה ואני מעירה הערה מקצועית בנוכחות הסניף מתעלם ממני ועובר הלאה. כל הסניף רואה את ההשפלה הזו (המינוי שלי הוא הסגנית שלו).יש עוד הרבה דוגמאות להשפלתי וכתוצאה מכך התערער היטחות העצמי שלי.הרגשתי כלא שווה ומיותרת במערכת.פניתי לוועד עובדים האיזורי אשר התעלם ממני וממצוקתי.בדצמבר 2012 פניתי למנהלת האיזור שלנו בבקשה לעזרה ולהוציא אותי מייד מהסניף הייתי נתקפת בבכי בדרך לעבודבהזה (יש מלא סניפים באיזור)אמרו לי להיות סבלנית ולנשום עמוק.המוטיבציה להביא לתוצאות ירדה מעט.העובדים בסניף גילו אימפטיה וריחמו על המעמד הנחות שאיליו הוא הביא אותי.אחד הכלים של ניהול הוא לבדוק עם עובד שמדוכא או שמבקש לעבור סניף מה הבעיה אתו אך התעלם לגמרי ממני ובשבוע שעבר הודיע לי שאני עוברת סנף.הרגשתי היתה מיד של שימחה (אגב הוא לא דיבר אתי על זה במשך כל שהנה ולא הביע שום דבר) אך לאחר מכן הרגשתי מצוקה נפשית דיכדוך ואני לא יודעת איך להסביר זאת פשוט לא טוב לי.
הבנתי שהמנהל הזה לא אמר מילה טובה על כל השנתיים הטובות שהבאתי תוצאות (שבזכותן הוא קיבל מינוי קבוע של מנהל סניף חדש) ושיחק אתי פסיכולוגית לגרום לי לרצות לעזוב את הסניף שהיה לי טוב בו לפני שהוא הגיע.הרי הוא יכל לבקש להעביר אותי מהמנהלה אך הוא לא טיפוס שמתעמת עם ההנהלה כי זו אסטרטגיה שלו לקידום.ואכן הוא שבר אותי פסיכולוגית ואני מגיעה כשבר כלי לסניף אחר.יש עוד הרבה גודמאות להתעללות מצידו.האם אפשר לתבוע את המנהל אישית או את המערכת שבה אני עובדת? תודה
ףך
שלום,
יש לבחון את הנסיבות מקרוב, לכן מומלץ לפנות לייעוץ אישי.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר