אני עובד בחברת כח אדם מזה 4 חודשים :
בתאריך 16.04.13 יצא יום העצמאות לפני כן בתאריך 15 לחודש היה ערב חג ויום הזכרון ובמפעל איפה שאני עובד אצל המעסיק בפועל מטעם חברת כח האדם עבדו רק משמרת בוקר משום שמדובר במפעל השומר על הכשרות לכן הוא לא עובד בחגים , האחראית מטעם כח האדם לא שיבצה אותי למשמרת בתאריך ה 15 לפני יום העצמאות , ובתאריך 17 לחודש ביטלה לי את המשמרת האחראית מטעם כח אדם למרות שלפני כן אמרה לי שאני יעבוד משמרת צהריים בטענה כי לא עובדים בכלל במפעל , לאחר שתפסתי אותה בשקר וכן עבדו במפעל כל 3 המשמרות היא אמרה לי כי המפעל הוא זה שאחראי שביטלו לי את המשמרת באופן פתאומי והוא זה שמחליט איזה אנשים יבקשו לשלוח למפעל שבו אני עובד , השאלה שלי היא האם בנסיבות שתיארתי אני זכאי לתשלום יום העצמאות כי בתאריך 14 לחודש כן עבדתי והאם אני זכאי לתשלום עבור המשמרת שביטלו לי ?
תודה מראש על תשובתך .
שלום רב,
בהנחה והינך עובד בחברה מעל ל3 חודשים , הנך זכאי ממילא, לתשלום של 9 ימי חג ובניהם יום העצמאות וזאת אף אם לא עבדת באותו היום.
העובדה שלא נעדרת מעבודתך יום לפני ויום אחרי החג מממשת את זכותך לתשלום עבור יום זה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר