שלום רב,
אני עובדת כשנתיים וחצי כאחראית מועדונית בבית הספר.קבלתי הצעת עבודה והתקבלתי..נאמר לי במקום העבודה החדש שהם צריכים עובדת מיידית,אך ביקשתי שבוע..שבועיים בכדי שאוכל לארגן בצורה מסודרת את מקום עבודתי הנוכחי..אחרת הם יקבלו מישהי אחרת. (כבר ביום שלישי שעבר 23/4 הודעתי לאחראית עליי שאני עוזבת.)מעולם לא חתמתי על שום חוזה עבודה ..האם יש באפשרותם לתבוע אותי אם אני נשארת שבועיים ולא שלוש?!..
למרות שלא חתמתי מעולם על שום חוזה..והם מעולם לא שלמו לי דמי הבראה שהם חייבים לשלם אחרי תקופת עבודה מסויימת..ככה זהם לא באמת עובדים לי החוק.
שלום,
החוק מחייב עובד לתת למעסיק הודעה מוקדמת להתפטרות. בנוסף, החוק קובע כמה ימי הודעה מוקדמת עליך לתת למעסיק בהתאם לתקופת העסקתך.
במידה ואת מחליטה לעזוב בטרם השלמת את תקופת ההודעה המוקדמת, המעסיק רשאי להפחית משכרך בהתאם למספר הימים שנותרו.
לענין דמי הבראה, כל עובד זכאי לתשלום דמי הבראה, לכן, מומלץ לפנות לייעוץ אישי למען הבטחת מלוא זכויותייך.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר