שלום
אני עובדת חדשה מתלמדת , חוויתי השפלה מצד המעביד כ-3 פעמים מתוכם פעמיים הוא הרים עלי את הקול בנוכחות אחרים בטענה שאני מפריעה לחונכת שלי לעבוד בעוד שקיבלתי מסרים הפוכים לשאול כמה שיותר שאלות על מנת שאוכל להיכנס לתפקיד בצורה המיטבית.
בפעם השנייה שעשה זאת עניתי לו על כך ,לא בצורה מתחצפת, אבל כנראה שהיה אסור לי לעשות זאת מפאת מעמדי "הנחות".
בפעם השלישית שהוא עשה זאת הוא קרא בלעג לחונכת שלי שתפסיק להפריע לי לעבוד ולהתרכז ומסביב אנשים חייכו וצחקו. כמו כן הוא קרא לרגע לחונכת שלי התלחשו וצחקו ביניהם.
מאותו רגע אני מרגישה שמסתכלים עלי כאל מצורעת החל מאותו מקרה, כאילו סומנתי. מדברים לידי בשפה שיודעים שאיני מבינה אותה והבוס לא מתבייש לדבר בפני החונכת שלי בתקיפות מתי אני מסיימת את הפרוייקט שניתן לי, כאשר אני יושבת ועובדת בעמדה מולם.
יש הרגשה שנוצרה סיטואציה של השמצות וזלזול שמתבטא באופן שאנשים מתייחסים אלי וברכילויות וצחוקים שנשמעים לעיתים תכופות בין הבוס לחברי הצוות.
האם יש עילה לתביעה ומה הסיכויים שלה, אם אין בידי הקלטות?
רונה מדבריך נישמע כי את רגישה עדינה ונפגעת במקום לחשוב על תביעות ומלחמות פשוט תתפטרי ותחפשי לך דרך חדשה בלי מלחמות בהצלחה
על מנת לבסס עילת תביעה כנגד המעסיק, רצוי שיהיו בידייך הקלטות של המקרים ו/או עמיתים לעבודה שירצו לבוא ולהעיד על המקרים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר