שלום רב,
במקום עבודה לא פרטי הארכתי חופשת לידה לשנה לאחר שהממונה האישי אישר לי זאת וגם מח' משאבי אנוש. קיבלתי מכתב ממשאבי אנוש לפיו אישרו לי את חופשת הלידה ללא תשלום אבל הוסיפו את הסעיף הבא: "למען הסר ספק, הנני להדגיש כי במידה ולא יהיו תקציבים למימון משכורתך לאחר המועד הנ"ל תסתיים העסקתך ב... החל ממועד יציאתך לחופשה ללא תשלום"
איך אני אמורה להגיב לנוסח שכזה, האם זהו כסת"ח? אני מאוד רוצה לכתוב מכתב תגובה איך עליי להתנסח? בתודה מראש!!!!
ניסוח ההסכמות שבין הצדדים לגבי יציאה לחל״ת מחייב דיוק והסברת נקודות הטעונות הסברה ולו מן הטעם כי בשלב מאוחר יותר עלולה להתגלע מחלוקת. עלייך לפנות לייעוץ משפטי בטרם חתימתך על בנוסח שהוצע על ידי המעביד
עליי לציין כי טרם יציאתי לחופשת הלידה הוסכם בשיחה עם מנהל משאבי אנוש כי הנני מקבלת את הקביעות במקום העבודה בחודש ינואר 2013. כלומר 5 שנים במקום העבודה הכוללים 4 חודשי חל"ט מלפני החופשה הנוכחית. האם אין כאן הפרה של ההסכם בע"פ שלפי דעתי גם נכתב בתיקי האישי? עד עתה לא קיבלתי מכתב המעיד על הכניסה לקביעות למרות שהובטח לי כך בשיחה לפני כחצי שנה?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר