שלום. הבוקר נכנסתי לסידור העבודה ועברתי על השעות שלי. הופיע לי בסידור שהמנהל שינה באחד הימים את השעה של היציאה שלי מ19:16 ל18:50 ( המנהל חדש ) וכשהתקשרתי אליו הוא אמר שהוא שינה כי אסור לעבוד מעל ל12 שעות רצופות. ושהוא יוסיף לי את החצי שעה הזאת ליום אחר. עכשיו ככה. המנהל הקודם שלנו אף פעם לא אמר לנו מילה על זה. ומה עושים לגביי בעיה כזאת שהוא משנה על דעת עצמו תשעות ואם לא הייתי שמה לב אז סביר להניח שלא הייתי מקבלת את החצי שעה של 150% האלו. מה גם, שהוא עושה את זה כל הזמן לעובדים אחרים. ומי שלא שם לב.. לא מקבל תכסף הזה כביכול. זה ממש עיצבן אותי. לא על החצי שעה הזאת, על החוצפה שיש לו לשנות לנו תשעות מבלי להודיע! יש טעם להכנס איתו לתקל? כי גם ככה הןדעתי לו שאני מתפטרת כי נצאס לי לרדוף אחרי כסף שעבדתי בשבילו
התפטרות. בדין פיטורין מחייבת מתן הזדמנות בכתב למעביד , בטרם תתפטר יש לרשום למעביד בכתב מהן העילות בגינן לא נהג לפי חוק וכי התנהלות נוספת שכזו תביא להתפטרות. ככל שלא תינתן הזדמנות בכתב למעביד בטרם בהתפטרות ו/ או לא תירשם בהודעת ההתפטרות העובדה כי הפרת זכויות שבחוק מהווה עילה להתפטרות, יקשה להוכיח זכאות לפיצויי פיטורין. בשאלתך חסרים פרטים לגבי אופן ההתפטרות והאם ניתנה למעביד הודעה בכתב טרם ההתפטרות, לכן כדאי לקבל יעוץ משפטי לפי נסיבות העניין הספציפי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר