שלום רב ,
עבדתי בחברה זו וכאשר התקבלתי לעבודה חתמתי על הסכם עבודה ובו גם טבלת קנסות בניגוד לחוק , התקבלתי לעבודה בתור שומר , במעמד חתימתי לא נתנו לי העתק מהסכם העבודה כפי שצריך , לאחר כ 10 חודשי עבודה ולאחר שפוטרתי ביקשתי לקבל את הסכם העבודה , הגעתי לאחראית על כוח העבודה בחברה והיא אמרה לי כי בתיק העובד לא מצוי משהו אחר מלבד כתב התחייבות לא חתום על ידי ומלא במקומות ריקים שבהם צריך למלא פרטים ופרטים אלו חסרים , לדבריה אני לא חתמתי , אני זוכר שכן חתמתי על הסכם עבודה , כתבתי מייל למנהל אגף אבטחה וסיור בחברה וביקשתי לקבל את הסכם העבודה חתום על ידי כולל את טבלת הקנסות , אך הוא לא משיב לי למייל , מה לעשות האם לפנות לבית הדין לעבודה שיורה לו להמציא לי את הסכם העבודה ?
בטרם פנייה לבית הדין, מומלץ לגבות ראיות שיוכיחו כי אכן נחתם הסכם בינך לבין המעביד. לקבלת פרטים בנסיבות העניין הספציפיות, יש לפנות ליעוץ משפטי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר