הגשתי תביעה בבית דין לעבודה כנגד המעסיק הקודם שלי, ועכשיו הוא מציג דברי שקר בתביעה.
1.הייתה לי תקלה של תדלוק לא נכון, הבנאדם בא על גרר ודרש דלק בסכום שהוא תדלק, מנהל החנות אמר לי לחתום בנתיים על שטר חוב בסכום הדלק שלו, חתמתי והוא נסע לתקן את הרכב.
1- המעסיק טוען שבתקלה עצמה סוכם ביני לבין האדם שתודלק לא נכון כי אני אשלם 250 ש"ח (מוצג בקבלה של גרר שלמו סיקסט, שם הלקוח פרטי, מ"ס הרכב וסוג הרכב תואם למקרה, ולמטה רשום "סוכם לתשלום של 250 ש"ח בגין נזק ברכב" - לא הוצגה לי תעודה כזאת או אחרת במקרה הנ"ל, עוד רשום שהדלק שלקחתי היה לרכבי הפרטי, מה שמצחיק הוא שאין לי רשיון בכלל ולא היה לי, וגם אם המשפחה באה לתדלק, יש לנו רכב עם דלק 95 והקבלה מראה על סולר.
עוד, בנוגע ל150 שקל, יש לי צילום של הקבלה ועליה פתק עם הפרטים של הבנאדם (רואים רק את הסכום של ה150 ש"ח על סולר ואת פרטי הרכב והבנאדם).
2.את ימי ההתלמדות הוא הוריד בתלוש ורשם שקיבלתי אותם ובכללי את כל הסכום.
2- יש לי אפליקציה בטלפון שבה אני רושם את הימי עבודה שלי, הימים הנ"ל מפורטים שם.
וגם רשמתי בתחילת העבודה את הטיפים שקיבלתי כל יום, שם יש טיפים על הימים ההם חוץ מיום התלמדות ראשון.
3. התלוש האחרון מראה שקיבלתי משכורת על סך 784 ש"ח, כשבפועל יש לי את הצ'ק של אותה משכורת שעומד על 350 ש"ח בערך בטענה שנעלם כסף במשמרת שלי בימים האחרונים שלי, דבר שלא הוצג בכלל לתביעה.
אם צריך יותר פרטים אני אשמח לפרט, אבל השאלה היא כזאת:
האם מספיק בדברים שפירטתי כדי להוכיח שהמעסיק משקר?
במה כדאי לי להצתייד כאשר אני מגיע לגישור + תביעה (מבחינת מסמכים)?
תודה מראש.
הראיות שברשותך אכן עשויות לתמוך בטענותיך, אולם יש לבחון באיזה שלב להציג את הראיות. לעיתים, חשיפת הראיות בשלב מקדמי עלולה לסכל סיכויי זכייה במשפט. מאחר וחסרים פרטים בשאלתך, מומלץ לפנות ליעוץ משפטי בנסיבות העניין
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר