אני תושבת ערד רשומה במשרד הפנים משנת 2007. בשנים 2008-2012 התגוררתי בפתח תקווה וזאת ללא החלפת כתובת במשרד הפנים.
עבדתי ברשת אירוקה בסניפים של פתח תקווה וקרית אונו (שנה אחרונה - מנהלת סניף).
זמן קצר לאחר שהתחתנתי, עברנו עם בעלי בחזרה לגור בערד ועל כן התפטרתי מעבודה מסיבת העתקת מקום מגורים.
נאמר לי כי הפיצויים ישולמו לי כעבור חצי שנה כאשר אצטרך להראות שאני באמת גרה בערד.
כשהגיע המועד, העברתי לבקשת חשב השכר של החברה את אישור התושבות שלי בעיר ערד ולאור העובדה כי לא החלפתי לעולם כתובת מגורים, היה מצויין באישור זה כי אני תושב ערד משנת 2007.
חשב השכר אמר לי כי אני לא זכאית לפיצויים כי הייתי רשומה בערד כל הזמן (משנת 2007).
הסברתי כי בפועל גרתי בפתח תקווה כל הזמן. יש לי חוזה שכירות מפתח תקווה, על תלוש משכורת כתובה הכתובת שלי בפתח תקווה, לא השתמשתי בהטבות מס כתושבת ערד ושילמתי מס הכנסה, כולם יודעים בחברה שאני באמת התגוררתי בפתח תקווה.
ניסיתי להסביר שהרישום במשרד הפנים נשאר כי פשוט לא החלפתי אותו לעולם - ויש לי דרכים אחרות להוכיח שאני בערד גרה כבר מעל 6 חודשים מאז שעזבנו (חוזה שכירות בערד, החלפת קופת חולים) אך לא הייתה אוזן קשבת וחשב השכר לא היה מוכן שאפילו אסביר את עצמי או שאציג את ההוכחות (מי בכלל הסמיך אותו לא לשלם פיצויים??)- הוא פשוט מחליט לא לשלם לי וזהו. זו פשוט התחמקות מתשלום פיצויים.
אודה להמלצה והכוונה.
שלום,
לאור דברייך אין סיבה למנוע את קבלת הפיצויים במידה ואת עונה לתנאים שבחוק.
מומלץ לפנות לייעוץ אישי למען הבטחת זכויותייך.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר