שלום רב, הנני עובד כמאבטח בוותק של 3 שנים באותו מקום. כמובן ומדובר בכך שאני עובד קבלן.לפני יומים התקשר אליי הקב״ט שלי בשעות הערב ואמר שהוא מבטל לי משמרת שאמורה היתה להתחיל ב-7 בבוקר ובמקומה זומנתי לשיחה. ההודעה כאמור הגיע בפחות מ-24 שעות. בשיחה נאמר לי במפורש שזו איננה שיחת שימוע והנושא היה על כך קבזמן האחרון המנהל שלי במקום עבודה, חש שאני ממורמר מעבודתי - לטענתו בלבד - חשוב לציין שלא היו כלל טענות לאיך שאני מבצע את עבודתי. כאמור בוטלה לי המשמרת והיום התבסרתי שגם שאר המשמרות שלי לשבוע זה ויכול להיות שגם שאר המשמרות שלי גם עד לשיחה עם הקב״ט הראשי בחברה. לפי נהלי החברה המעסיקה אין יש להגיש בקשות לימי חופש עד לתאריך 19 בכל חודש והשיחת אלפון בה נמסר לי שכרגע אני מושעה עד להודעה החדשה התקבלה רק היום בתאריך ה-20. כלומר אין באפשרותי למלא את החוסר הכספי לפחות בימי החופש שצברתי. מתאם הקב״ט נמסר שאין לחכות לתשלום פיצוי על ביטול המשמרות.שאלתי הינה: האם יש בכלל דבר חוקי במה שהמעסיק עושה ומה אליי לעשות במקרה זה. (לרשותי הקלטת השיחה עם הקב״ט בה אין כלל איזכור על חוסר שבעיותם מעבודתי - פרט לכך שנראה להם שבזמן האחרון אני ממורמר).
שלום,
יש לבחון את הנסיבות מקרוב בכדי לבדוק האם קיימת סיבה מוצדקת למעשים אלו.
מומלץ לפנות לייעוץ אישי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר