לום רב ותודה מראש על הסיוע.
בתחילת השנה ביקשתי מהמעסיק אישור לצאת ללימודי תואר שני. לימודים אלו מחייבים אותי בוקר בשבוע (4-5 שעות) לא להיות במשרד, ואת השעות אני משלימה בימים אחרים, כך שעבודתי לא נפגעת וכך גם לא מסגרת השעות.
הבוקר הודיע לי המעסיק כי עלי לחזור למסגרת עבודה רגילה, ללא בוקר מחוץ למשרד, באופן מידי. ולא, המשך העסקתי ייבחן בשימוע אשר ייערך ביום ה', משמע, אפוטר.
כמובן שמדובר באמצע שנה"ל ואין לי אפשרות שינוי. כמו כן שכ"ל לאוניברסיטה בסך 15,000 ש"ח כבר שולם.
המעסיק הבהיר שאין לו טענות הנוגעות למקצועיות שלי, ושאני עובדת טובה ומסורה.
אני חושבת שמדובר בבקשה קטנונית על רקע אישי.
האם הצעד הינו חוקי? האם מותר לו לחזור בו על אף הסיכם בינינו ועל אף שביעות הרצון המקצועי ממני?
הצעתי במהלך השיחה היום שאפחית את כמות הקורסים ואצא לשעתיים בלבד במהלך השבוע, אך קיבלתי תשובה שלילית.
יש לציין כי עובדות רבות במקום עבודתי הינן אמהות לילדים קטנים ויוצאות מדי יום בשעות מוקדמות יותר, אותן הן משלימות בשעות הערב.
אשמח לסיוע,
תודה מראש.
המעסיק מפר את ההסכם שלכם, אך משום שההסכם נערך בעל פה מדובר במצב של מילה כנגד מילה.
מומלץ לתעד את השימוע שייערך, אולי יהיה בכך לסייע לך.
ומומלץ לפנות לייעוץ אישי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר