אני לא בטוחה שזה קשור לדיני עבודה. יש עובדת איתי במשרד, לא הבוסית שלי (לא שזה צריך לשנות). בעקבות ריב ביננו שפרץ בגלל התקפת עצבים שלה, היא התחילה לתקוף אותי מיללות בכל הזדמנות. כל פעם שיש לה בעיה עם משהו בעבודה (ולאו דווקא קשור אליי) היא מתפרצת עליי כמו משוגעת. אני מנסה לשמור על מקצועיות ומשתדלת לא להגיב, אבל היא מצליחה לדחוק אותי לפינה ולגרום לי להתפרץ. הגעתי למצב שאני מפחדת להגיע לעבודה בשביל לא להתמודד עם זה. היא דואגת לעשות את זה כשהבוס שלי לא נמצא. כל שאר העובדים נמצאים ואף אחד לא רוצה להתערב. פניתי לבוס שלי והוא לא ממש רוצה להתערב בעניין. הוא דיבר איתה פעם אחת אבל זה לא עזר. אני התגרשתי בגלל שבעלי היה מתפרץ ככה ואני מוכנה גם ללכת לבית משפט בעניין הזה. איך אני יכולה להתמודד לפני שאני אגיע לבית משפט????
שלחי מכתב למנהליך.ורק אח"כ תדברי עימם מחדש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
כבר שלחתי ודיברתי וזה לא עזר. שלחתי אתמול והיום אני אדבר שוב עם הבוס. אני שמה לזה סוף. אבל אם זה לא יצליח יש לי עילה לתביעה?
הבוס שלי חושב שזו בדיחה אחת גדולה. בעולם שלו יש את הבעיות של התקיימות החברה. הוא לא מבין שבעולם הקטן שלי יש לזה חשיבות עצומה. לא יודעת איך להמשיך מכאן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר