אני עובד במקום מסויים שאני מעביר כרטיס שעות(עם האצבע)הגעתי לעבודה כרגיל והמעסיקים החליטו עקב מזג אוויר לשלוח את כולם הביתה לאחר כשעתיים .בדרך כלל אני עובד 10 שעות כל יום באופן קבוע .העברתי כרטיס ביציאה
השאלה שלי האם ישלמו לי יום מלא ?
אני חייב לציין שאני עובד קבלן .
שאלה שניה:אחרי כמה זמן ימי צבירת חופש הולכים לטמיון במידה ולא השתמשתי בהם?
ודבר אחרון.אני גר באשדוד .במלחמה האחרונה מקום העבודה הודיע במפורש לא להגיע לעבודה(עובד במקום ביטחוני) ולא קיבלתי על 4 ימים אגורה .האם זה חוקי ?
שוב אציין שאני עובד קבלן
תודה מראש
הגעתי לעבודה וקיבלנו הודעה שהיום מובטל וכולם יכולים ללכת הביתה עקב מזג אוויר ..
האם אני מקבל יום רגיל?
א. באם לא ניצלת את ימי החופש כי אז קיימת אפשרות כי מעסיקך , כעבור שנה יוכל לטעון לאובדנן .ואולם,ראוי רצוי לבחון ההסכם עליו הוחתמת אולם, לציין כי על מנת לקבל תשובה מקיפה ולרדת לשורש העניין יש לקבל את מלוא הפרטים ויתכן ויהיה בהם ממש (דורש ייעוץ עו"ד).
ב. שעות ביטול -מין הסתם מגיעים לך שעות עבודה כי הגעת למקום עבודתך .עובר לכך המתן ליום המשכורת ותראה האם שילמו לך על כך או לא. ובאם לא דבר עם מעסיקך ונסה להגיע עימו להסכמה .
ג. במידה והוכרז על אי יציאה לעבודה ע"י המדינה כי אז משכורתך חייבת ליהיות משולמת ע"י מעסיקך הדורש זאת בשימך מביטוח לאומי ו\או מכל מקום אחר .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר