אני סטודנט ועובד פעמים עד שלוש בשבוע בשמירה(לרוב בסופ"ש).אני מקבל מתחת למשכורת מינימום .הייתי לפני זמן מה במילואים,וכשהחזרתי את הטפסים לחשבת שכר שלנו,קיבלתי תשלום מאוד מוזר : על כל יום מילואים בסביבות ה 70 ש"ח.
אני מעריך שאם לוקחים את המשכורת החודשית שלי בשלושה חודשים האחרונים ומחלקים ב30,זה בערך מה שיוצא ליום עבודה אחת.
אבל זה לא הגיוני שחישוב כזה יבוצע אם אני מקבל מתחת למשכורת מינימום . הרי לא יתכן שעל יום עבודה שלם במילואים אני אקבל בסביבות ה70 ש"ח.
שאלתי את האחראי שלי והוא אמר שאני אלך לבדוק כמה ביטוח לאומי שילם לחברה ,מה שנשמע לי מאוד תמוה. מה אני אמור להבין מכל הסיפור הזה (חוץ מזה שעבדו עלי)?
סביר להניח כי או שקרתה תקלה ו\או ישנה הנחיה ל"גלח" עובדים זמניים \שעתיים בדמי המילואים .
לכן,צודק האומר בדבריו.שכן באם אכן מבקש אתה לדעת כמה ולמה ,פנה לביטוח הלאומי ודרוש המידע הזה.
סביר להניח כי לאחריו תדע האם פניך לתביעה ייצוגית כנגד אותה חברת שמירה או לא.
על כל פנים ראוי \רצוי כי יבחנו את תלושי השכר שלך כדי לראות האם מקבל אתה את כל המגיע לך על פי כל דין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר