שלום,
ברצוני לשאול שאלה: עבדתי שנה ו-11 חודשים בחברה, חלק מהתקופה על הסכם העסקה מסוים ולאחר העלאה בדרגה, על הסכם גלובלי. נחשבתי כעובדת שעתית.
פוטרתי מעבודתי והיום קיבלתי את טופס הפיצויים. אציין כי לאחר ויכוח גדולבנושא נסיעות ופנייה אליכם לבדיקה, הוחזרו לי 3960 שקלים נסיעות חסרות. בתלוש ציינו את זה לא כנסיעות אלה כ"משכורת", עבור כל חודש שבו לא שולמו לי נסיעות אלה..
בנוסף, לגבי החופשה. היה רשום שנצברו 12.7 בחופשה, לא יודעים לומר לי אם זה ימים או שעות. בכל אופן, עבור ה-12.7 האלה שולמו לי סה"כ 186 שקלים (מכל השנה ו11 חודשים). ההבראה כוללת בתוכה חופש, כי זה מופיע בנפרד ואני חוששת שלא שילמו לי כראוי את החופש לו הייתי זכאית.
תודה מראש.
חובה על המעסיק לפרט את מרכיבי השכר, והעובדה כי התשלום שקיבלת צויין כמשכורת ולא כנסיעות אינה בהתאם לחוק.
לפי חוק חופשה שנתית, עבור כל שנת עבודה (במשך 4 השנים הראשונות לעבודה) מגיע לך 14 ימי חופשה, אלא אם כן ניצלת ימים אלו.
מומלץ לפנות לייעוץ אישי מאחר ונראה כי קיימות מס' הפרות של זכויותייך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר