שלום רב,
עקב נקע בקרסול קיבלתי לא מעט ימי מחלה, במקום עבודתי לוחצים עלי שאחזור לעבודה לפני תום ימי המחלה.
האם יש ביכולתם לחייב אותי לחזור לעבודה לפני תום ימי המחלה?
במידה ואני מחליטה לחזור כאשר עדיין יש לי ימי מחלה, האם קיימת בעיה מבחינת הביטוח שחל עלי במקום העבודה (אם נניח אני נפצעת במהלך העבודה).
בנוסף, המידה ואחליט לשוב לעבודה לפני תום ימי המחלה ועקב כך תחול הרעה במצבי, האם זה ייחשב כתאונת עבודה?
תודה מראש,
מיכל
א. לפי המצב הקיים במשק סביר להניח כי המעסיק מבקש לשמור עליך .
ב. מבחינתו ,כפי הנראה אין לו תחליף לעבודתך ו\או מחליפה תואמת .
ג. זכותו לדרוש ממך לחזור לעבודה למרות המחלה וזכותך מנגד לטעון :"אני בימי מחלה ".
ד. מבחינה חוקית באם חזרת לעבודה את מבחינה חוקית ומשפטית מכוסה מהיותך עובדת. ואולם,באם תיקרה אותך החמרה במצבך הבריאותי, ואכן תוכלי להוכיח כי הדבר נגרם מחזרה מוקדמת לעבודה , ובשל כך נגרם לך אובדן כושר עבודה תוכלי להיפרע ממעסיקך.
ה. בכל הקשור לתאונת עבודה אין ביכולתי לענות מכך שאין בידי את כל פרטי המחלה ו\או מהות עבודתך והקשר הנסיבתי שבין העבודה והמחלה .זה דבר שרק רופא תעסוקתי יוכל לענות לך .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר