שלום
אני עבדתי בתור פקידת קבלה בחברה 4 חודשים, ואני סטודנטית. מההתחלה אמרתי שאני סטודנטית ושיש יום אחד שלא אוכל לעבוד בו כשיהם תחילו הלימודים ואמרו שזה בסדר.
היום הגיע מישהי שטענה שהיא באה לבקר (בתור משפחה או חברה) את המזכירה (שעושה גם ראיונות). כעבור כמה שעות אמרה לי מישהי שיודעת שזאת היתה העובדת החדשה שמתחילה לעבוד למחרת במקומי.
הם התחילו לחפש עובדת לפני זמן מה, עשו ראיונות בלי ידעתי ולא טרחו להגיד לי שהם מחפשים לי מחליפה בגלל שלימודים לא מסתדרים עם העבודה ולהכין אותי שאני אתחיל לחפש עבודה אחרת.
היום לאחר שגיליתי שעשו ממני צחוק והם תכננו לפטר אותי ביום שהבחורה החדשה מתחילה לעבוד ולהגיד לי לא להגיע יותר, בלי שום התראה מראש, ישר עזבתי את המקום.
האם אפשר לעשות משהו בנודע לזה? האם מותר להם להודיע באותו היום? או שהיו חייבים להודיע לי שבועיים מראש?
ברצוני גם לומר שלא החתימו אותי על חוזה עבודה.
תודה!
לא מובן מהכתוב האם עזבת מרצונך או שהודיעו לך רשמית.
במידה ועזבת מרצונך היה עליך לתת הודעה מוקדמת של יום עבור כל חודש עבודה.
במידה ופוטרת, המעסיק צריך לתת לך הודעה מוקדמת של יום עבור כל חודש עבודה,לערוך שימוע ולמסור לך מכתב פיטורים מסודר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר