שלום רב,
אני מועסק כמדריך שיקומי כבר קרוב לשנתיים בהוסטל לנפגעי נפש. לאחרונה בעקבות פתיחת מבנה נוסף והרחבת ההוסטל צוות המדריכים הורחב וכל לוח המשמרות השתנה.
הבעייתיות שנוצרה היא שחל עיכוב בפתיחת המבנה החדש והמדריכים וביניהם אני שהיו אמורים להתחיל לעבוד במבנה החדש פשוט נשארו ללא המשמרות האלה.
סיכמתי מול המעסיקה שלי שבתחילת כל שבוע אצור איתה קשר כדי שנחליט ביחד איך להשלים את השעות החסרות. לצערי, בשבועיים האחרונים היא החלה לומר לי שאין לה פיתרון להשלמת השעות שלי, אבל למזלי הרב, חלק מהמדריכים הסכימו לתת לי משמרות וכך פיציתי, לכאורה, על החוסר בשעות. כשפניתי אליה שנית ושלישית היא טענה שקיבלתי את השעות שלי ושאין מה לעשות בנוסף.
השבוע לצורך העניין אני אמור לקבל משמרת נוספת אבל המנהלת טענה שאין לה איך לתת לי את השעות כי ממילא קיבלתי החלפה.
השאלה שלי האם זו נחשבת הרעת תנאים או לא - בלוח המשמרות החדש כתוב שחור על גבי לבן באילו ימים אני עובד וכמה שעות במבנה החדש. המנהלת שלי מתייחסת לשעות שאני מקבל מההחלפות לשעות המקוריות שלי.
אני חושב שמשהו כאן לא תקין - אני לא אמור לקבל ממילא את המשמרות שלי בלי כל קשר להחלפות שקיבלתי? זה לא כמו לומר לי "עשית החלפה ועל כן המשמרת המקורית שלך מתבטלת" ?
אני לא יודע כל כך מה לעשות ואיך לפנות אליה. אשמח לכל עצה והכוונה.
בברכה,
איציק.
מומלץ כי תסתייע ביעוץ אישי שיבחן את זכויותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר