בתאריך 31/10/12 הודיע לי מנכ״ל החברה בה עבדתי כי החברה נסגרת במיידית וכי אני מפוטרת ועליי להשיב את הרכב הטלפון והאייפד לחברה בתאריך שיודיעו לי על כך לפגישת סיכום.
לא קיבלתי מכתב על הפסקת העבודה במעמד זה. למחרת התקשרתי לחברה, למנכ״ל וכן ליו״ר והם לא ענו לי אז שלחתי אליהם מייל בנושא מכתב הפיטורין המשכורת וההודעה המוקדם של 30 יום כפי שנכתב בחוזה.
עד אתמול בבוקר לא קיבלתי מהם תשובה.
אתמול בבוקר מר *** התקשר ואמר לי להגיע למשרד בבוקר לפגישת סיכום ולהחזיר את הרכב האייפד והפלאפון. שאלתי אותו לגבי המשכורת והוא ענה לי שאין כסף בחברה ושלא ישולמו המשכורות של חודש אוקטובר.
אז שאלתי לשם מה הפגישה והוא ענה לי כדי להחזיר את רכוש החברה.
ברצוני לציין שהחברה פעילה רק מתאריך 15/7/2012 שזה היום שהתחלתי לעבוד בה, והיא הוקמה בתאריך 6/5/2012.
הגעתי הבוקר לפגישת סיכום והם אמרו לי שהם לא מוכנים לדבר איתי עד אשר אני לא מחזירה את רכוש החברה ורק אז הם יענו לי על השאלה לגבי המשכורת. ביקשתי מהם התחייבות שהמשכורת תועבר אליי ואז העביר להם את הדברים אך הם סירבו. אחרי דין ודברים אשר הקלטתי אותם. אמרתי להם שאני לא מוכנה להחזיר את רכוש החברה עד אשר אקבל משכורת ואו התחייבות מהם שישלמו את המשכורת.
קמתי ויצאתי מהחברה ולא השארתי להם את הרכב האייפד והטלפון
האם אני צריכה להחזיר את הרכב כפי שדרשו או להשאיר את הרכב ברשותי כאמצעי לחץ כדי שישלמו לי את המשכורת ותשלום עבור הודעה מוקדמת של 30 יום כפי שכתוב בחוזה.
בברכה,
שרית חתוכה
--
בנסיבות הענין מומלץ כי תסתייעי ביעוץ אישי ומקצועי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר