הי,
הנושא קצת מורכב אז אנסה לפשט אותו ככל הניתן.
חברתי עובדת בחברה מזה 10 שנים, אני מוניתי להיות אחראי ביחידה לפני כשלוש שנים ובמהלך ה-8 חודשים האחרונים אני והעובדת עברנו לגור יחד על רקע רומנטי.
הבוס שלי קיבל הוראה מגבוה להפריד בנינו והיא נתבקשה לעבור ליחידה אחרת, בעבר נתבקשה לעבוד שם ללא קשר אך לא הסתדרה עם אופן העבודה שם ולכן הוחזרה לתפקידה הקודם. מאחר וניסיון העבר הראה כי המחלקה השנייה אינה מתאימה לה היא ביקשה להישאר במחלקה שלי אך להיות כפופה למנהלת מהמחלקה השנייה ולא לי.
היא נענתה בסירוב והיא אינה מצליחה להשתלב בסוג העבודה שם אשר שונה בתכלית מסוג העבודה הנוכחית.
לסיכום, היא מעוניינת להתפטר על רקע חילוקי הדעות, האם היא זכאית לפיצויי פיטורין, יש לציין כי היא עובדת מצטיינת מספר שנים ולעולם לא עוררה בעיות, גם לא בעת הנוכחית, היא בינתיים מבצעת עבודתה החדשה בשקט.
אשמח להערכת מצב.
לפי המקרה שתואר אין עילת התפטרות כדין פיטורין ומשכך אין זכאות לפיצויי פיטורין.
לא קיים בחוק התפטרות כדין פיטורין בשל חילוקי דעות,
הדבר הקרוב ביותר שכן קיים זה פיטורים בשל הרעת תנאים כגון החסרת שעות, או שינוי שעות עבודה,שינוי תפקיד או הוספת עבודה נוספות ללא שכר ועוד סוגיות נוספות, והכל בניגוד להסכם העבודה בין הצדדיים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר