שלי. לאחרונה אני חשה שאור הזרקורים מופנה אליי ולא במובן החיובי. פתאום שמים לב מתי אני מגיעה (היו לי בעיות של איחורים ותיקנתי את דרכי לאחר הזהרות) לאחרונה אחרתי אך לא בצורה משמעותית עניין של דקות. אך עובדת שהיא מזכירה כמוני אך ותיקה שם שמרכלת עם האחראית או חברה שלה או לא ברור מה, כנראה הסבה את תשומת ליבה לאיחורים של הדקות (למרות שיש שעון נוכחות,ואמרתי לה שתבדוק,עדיין היחס שלילי) המזכירה הזו וחברתה המתמחה מתנהגות אליי בזמן האחרון בזלזול ובבוטות שאינה מופנית כלפי אחרים. אני שוב בפורנט מכיוון שאותה אחת שמתנכלת לי (כל שני וחמישי בחופשים ויוצאת מוקדם וכל פעם סיפור אחר) ביקשה שאבוא כמה דקות יותר מוקדם. מה גם ששכחתי מזה ושנית היה רחוב קרוב אליי שסגרו את הכביש. דקה לפני שהודעתי שאני מאחרת היא התקשרה לצעוק עליי שזה לא בסדר וכנראה רצה למנהל לספר את הצד שלה. ואז האחראית אמרה לי את כל הזמן מאחרת שזה לא נכון, אבל מאז כל הבוסים בודקים את צעדיי ומתי אני מגיעה. וגם ביקשתי להקדים את המשרה חצי שעה כדי לצאת מוקדם חצי שעה. אז היא אישרה לי ואמרה אין שום בעיה תבואי רגיל ותצאי חצי שעה יותר מוקדם אך זה יירד לך מהשכר, וכשאמרתי לה שזה חשוב לי ואני צריכה את הכסף ואני מעדיפה להשאיר את המצב כפי שהוא היא אומרת לי "אנחנו בכלל לא צרכים מזכירה של אחה"צ אנחנו נסתדר גם בלי" זה היה סכין בלב, לא מיותר לציין שעוד 23 ימים אני שנה בעבודה הזו. האם יכולים לפטר אותי בלי לעדכן אותי וגם לפני שהסתיימה שנה כדי לא לתת לי את הפיצויים והזכויות שמגיעות לי?
המעסיק חייב למסור לך הודעת פיטורין כדין. במידה והוא מפטר אותך כעת, 23 ימים לפני שהסתיימה שנת עבודתך, הוא עדיין יהיה חייב בתשלום פיצויי פיטורין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
לא ידעתי את זה. תודה שהשבתם לי. מקווה שאמשיך לעבוד שם, ללא קשר לפיצויים וכו'. ושאלה נוספת האם כדאי לי לדבר עם האחראית על תחושת ההצקות ולהסתכן בהסלמה או לנסות להתמודד לבד, עם חרב על ראשי?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר