התחלתי שירות לאומי באחת מהעמותות בדרום הארץ,לאחר החודש הראשון שלי הגיע ה10 ולא נכנסה המשכורת,חשבתי שזה בגלל החגים ולאחר מכן היה סוף שבוע, אז הגיע יום ראשון-שני ואני רואה שאין משכורת,כשהתקשרתי הם אמרו לי שאני צריכה למלא דוח נוכחות ובלעדיו אין לי משוכורת(שאת זה לא ידעתי,ובגלל שאני חדשה היו צריכים להודיע לי לפני)מילאתי את הדוח עם המנהלת שלי הגעתי עד למשרדים ונתתי להם את זה,הרכזת הבטיחה לי שזה יכנס לי או היום או מחר,בסדר.. עבר שבוע והכסף לא נכנס.. התקשרתי היום(ראשון,אחרי הסוף שבוע)והמזכירה אמרה לי שהיא צריכה לדבר עם המנהל הגדול ושהוא לא עונה לה אז היא תחזור אליי,עד עכשיו היא לא חזרה אליי אני מנסה להתקשר לעמותה והם מנתקים,עד עכשיו לא ראיתי את הכסף שלי ,עיקוב של 12 יום במשכורת!!.. השאלה שלי היא האם אני יכולה לתבוע אותם על העלמת שכר/עיקוב בשכר ואם כן איך אני יכולה לעשות את זה? ומהם הסיכויים שאני ארוויח מהתביעה שלי משהו? תודה.
במידה ולא שילמו לך את שכרך תוכלי לתבוע הלנת שכר.
אבל במקביל הייתי פונה למשרד התעשייה -יחידת האכיפה ומציג בפניהם את האירוע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר