בחודש שעבר עבדתי בשביל חברת פיצה ברחובות, במהלך עבודתי שם לא חתמתי על אף טופס אשר אני עובד שם.
לאחר שבועיים בערך בעבודה עשיתי תאונה עם אחד האופנועים של אותה החברה, האופנוע היה טוטאל לוס ע"פ המוסך שלהם ואומרים שזה בגלל מהירות מוגזמת שלי.
לאחר התאונה וריב עם המנהל הפסקתי לעבוד באותו מקום.
המנהלת לא היתה מוכנה לשלם לי את המשכורת כי "גרמת לי לנזק של 4 וחצי אלף שקל אני לא אשא במחיר לבד אני לוקחת לך את המשכורת"
לאחר שהבהרתי לה כמה זה לא תקין שעבדתי בלי שום חוזה או חתימה שלי אצלה ובטח שאין לי שום אחראיות על תקינות הכלים שלהם וזה שאחרי תאונה שיכולתי להפצע בה כל מה שאכפת להם ממנו זה האופנוע זה לא מוסרי המנהלת אמרה שתברר כמה דברים ותחזור אליי.
אחרי כמה שעות התקשרה המנהלת הזאת ואמרה שבשביל שמנהלת החשבונות של אותה חברה תוכל לרשום לי את הצ'ק אני צריך לבוא ולחתום על 101.
האם יש השלכות כלשהן לזה שאני חותם על זה או שאין בך שום סיכון?
החשש שלי שהיא תוכל לנצל את החתימה שלי בישביל לשאת אחריות כלשהי על האופנוע שנהרס.
המעסיק אינו יכול לקזז משכרך עבור תאונת האופנוע אלא אם כן הוא החתים אותך על טופס המתיר לו לעשות כן.
בהתאם לכך, גם במידה ותחתום על הטופס המעסיק אינו יכול לקזז משכרך אלא אם כן יגיש תביעה מסודרת כנגדך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 053-6130838
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר