שלום רב רכשתי בית באמצעות המשכנתה שלי והמענק הצבאי. אז בזמנו היו לי עבודות זמניות ובכדי להקל עליי האבא שם את זה על החשבון שלו ואני הייתי משלם לו כל חודש את החשבונות, לאחר מכן עזבתי לחו"ל וכשהתחלתי לעבוד שם שוב שילמתי את החשבונות ואת כל התשלום של הבית. ומאחר והוא היה לחוץ על כסף והיה במינוסים הוא ביקש להמשיך לשלם, ואת הכסף שאני שולח לו להשתמש איתו(חשוב לציין שאין לי הוכחות חוץ מאמי והאחים שלי שיכולים להעיד שהם ראו מדיי פעם כסף שאני מעביר לו,לא חשבתי שאני יזדקק להם פעם) לא היה לי בעיה עם זה, עד עכשיו,ההורים שלי מתגרשים ומאחר ואנחנו תומכים באימי האבא החליט שהוא דורש את הבית שלי כי הוא שילם את המשכנתה מהחשבון שלו.והוא תובע דרך בית משפט לענייני משפחה את הבית שלי (חשוב לציין שהבית רשום על שמי. האם הוא יכול לעשות זאת?
תודה מראש
היי
ראשית הוא יוכל לתבוע רק החזר של מה ששילם את המשכנתא אם יצליח להוכיח תביעתו - עדין לא יוכל לטעון לזכות בעלות על הנכס!!!
לאחר מכן, אתה חיי בלהתגונן תוך הבאת עדיך שאכן אתה הבאת את הכסף.
העניין מורכב ולכן, אני ממליצה לך להיפגש לשיחת ייעוץ עם עו,ד ואף להציג בפניו את תביעת אביך שיוכל לעזור לך.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר