למיטב הבנתי האב צריך לשלם מדור לילדיו.
ולפי מה שקראתי ל 2 ילדים ( ילד וחיילת) יש לשלם מדור כ 40 אחוז משכר הדירה כפי שהורגלו וקראתי גם שישנה פסיקה שגובה שכר הדירה לחישוב ל 2 ילדים יכול להיות על בסיס דירה בת 3 חדרים ( רק לצורך חישוב המדור )
השאלה שלי היא האם במקרה שהגרושה ו2 הילדים גרים בדירה ששיכת ל2 בני הזוג ( 5 חדרים) חצי לה וחצי לי
ובינתיים סיכמנו שלא מוכרים את הדירה בת 5 חדרים לי יש היכן לגור .
האם בבואננו לחשב את המדור יש לקזז מסכום המזונות והמדור שעלי לשלם את חצי משכר הדירה ( כי חצי מהדירה בבעלותי )
לסיכום :לשלם מדור ולגבות חצי שכר דירה ( יש הפרש של כמה מאו שקלים )
טומי,
קודם כל אחלה שם - כך קוראים לבני הבכור.ואיני מכירה הרבה טומי!!!
לשאלתך: לחיילת בדר"כ ביהמ"ש כבר לא פוסק מדור.כך שאנו מדברים על ילד אחד .דהיינו, 33%.
עכשיו, לו לא היית נותן לגרושתך וילדיך לגור בדירה הרי היית נדרש לשלם מדור ולא היית יכול להגביל אותה לדירת 3 חדרים אלא דירה סבירה לרמת חייכם- זוהי שאלה בתחום האפור. יש ממש בדבריך כי אתה נותן דירה גדולה - תנסו להגיע להבנה כי זה עניין של מאות בודדות ימינה או שמאלה ועכשיו שייעצתי כי אין מדו רלחיילת זה בכלל יכול להיפתר לטובתך.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר