שלום
אני ובעלי נשואים כשנה ולנו ילד משותף בן חצי שנה. לבעלי ילד מנישואין קודמים בן 4 וחצי. אני קשורה לילדו, ומתייחסת אליו כאל בני לכל דבר, אוהבת, דואגת ומטפחת.
הילד קשור מאוד לאחיו התינוק, אוהב אותומשחק איתו.
גרושתו של בעלי אינה "שמחה" בקשר שנוצר וזו בלשון המעטה.
באופן כללי היא תמיד מתלוננת ותולה תופעות פסיכוסומטיות שונות ומשונות אצל ילד הגדול, מטיחה האשמות כנגד הורותו ה"בלתי מספקת של בעלי" תדיר.
נקודה שנייה- בעלי נוסע לחו"ל במסגרת עבודתו- ונעדר מן הארץ בין שבוע לשבועיים בכל נסיעה. גרושתו מונעת ממני לקחת את ילדם בתואנה ש"אינני אדם יציב" ומונעת ממנו לראות גם את אחיו למרות שהילד מביע רצון לראות אותי ואותי. היא מרשה לכולם לקחת את ילדם- להורים של בעלי, לאחותו של בעלי אך ממני נמנע הדבר באופן מגמתי בתואנות שונות ומשונות.
ברור לי כי אין לי שום זכויות משפטיות על הילד שלהם, והיא פועלת באופן חוקי אבל אולי בכל זאת משהו ניתן לעשות ?
מקווה לשמוע שאולי אפשרי,
רווית...
רוית
ראשית, ברור שהיא מקנאה בך.
לכן היא ממציאה את דבריה לגביך בלבד.
ניתן להגי שבקשה לבית המשפט אך אל תתלי בזה תקוות גדולות
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
האם מסיונך הוגשו בקשות דומות למקרה שלנו בעבר, ואם כן- מהם פסקי הדין הניתנים במקרים מסוג זה?
תודה
רווית
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר