שלום, אני שואלת בשביל חברה שלי. היא שכרה עו״ד לתיק גירושים , שילמה לה שכ״ט במלואו (נשארו צ׳קים בודדים לפרעון) ולאחר חודשיים אותה חברה התחרטה והחליטה על שלום בית. אותה עו״ד הכינה בזמן הזה כתב הגנה אך לא יותר מזה. עדיין לא התקיים שום דיון בנושא. היא טוענת שהיא לא מחזירה אפילו שקל אחד כיוון שזה היה הסכם השכ״ט ביניהן. לחברתי אין העתק מההסכם כך שלא ניתן לבדוק זאת, אך גם במידה והיא אכן חתמה על הסכם כזה בתום לב האם ניתן לעשות משהו או שפשוט ״הלך הכסף״?
הכל תלוי בהסכם שכ"ט עליו חתמה. אני מציעה לחברתך לבקש מעו"ד העתק משכ"ט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
הסכם הוא הסכם - ועורכת הדין אינה יכולהל להיות אחראית לכך, שלאחר שתתחיל לעבוד תחזור בה חברתך.....
אני בטוחה שהיא לא הכינה רק כתב הגנה - היא נפגשה עם חברתך , היו פגישות ,שיחות טלפון ואולי מכתבים ומיילים.....
העבודה שלנו היא "הידע" שלנו אנו מוכרים "שכל" ולא ניתן לכמת זאת בכתב הגנה אחד או שניים או דיון אחד או שניים.
לפי הפסיקה - עורכת הדין צודקת ב 100%
יחד עם זאת, זכותה של חברתך לבקש העתק של הסכם שכר הטרחה וחובה על העו"ד לתת לה העתק.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר