אני גרוש כ6 שנים יש לי ילדה משותפת עם הגרושה שלי הילדה בת 9 . אנחנו מתנהלים במשמורת משותפת דהיינו פעמיים בשבוע אצלי מאחרי בי"ס ועד למחרת לבי"הס.ושבת שניה . יש לציין אם זה רלוונטי האמא ילדה תינוק לגבר ערבי שנשוי והוא גם חי איתה לסירוגין . היום נודע לי כי האם עוברת עם ילדתי ללוד עיר שכנה לרמלה בו גר החבר שלה הערבי. אני מאוד קשור לילדה כמו כן לא יודע איך אסתדר עם הימים בהם היא אצלי מלוד לבת-ים שם אני מתגורר . האם יש לי מה לעשות בנידון ? בהסכם מצויין כי האם לא תעבור מעבר ל60 קמ' מבת-ים . האם אני יכול למנוע ? אני דואג לסביבה של ילדתי (ערבים וכו')
אשמח לייעוץ מה לעשות אם ניתן בכלל.
שלום,
אתה בהחלט יכול למנוע את המעבר ו/או לפחות להקשות עליה ולגרום לה לשאת בנטל של הבאת ולקיחת הילדה - עובדה שעשויה לגרום לה לחשוב פעמיים, טרם המעבר.
בשל היותך הורה מעורב כל כך , יש לך מעמד רב. אך תפעל כבר כעת אל תתן לה לשנות מצבה ואז תיזכר עליך לפעול מייד עם יידע דבר המעבר.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר