אני בת 18 וחודש,והיתחתנתי עם בעלי בתאריך 23/12/2010 כשהיתי בת 17 ובהריון. הילד שלי נולד ב 3/5/2011. אני כרגע לומדת בבית ספר מקצועי בהרצליה ואני מישתדלת לסיים 12 שנות לימוד ותעודת מקצוע ב"עיצוב שיער" סיווג 1, של משרד העבודה. אני רוצה להיתגרש מבעלי כבר כמה חודשים אבל מה שעוצר אותי בעצם זה עיניין הכסף והביטחון הכלכלי שכרגע יש לי. אני גרה אצל ההורים שלי עם הילד ובעלי עובד בשתי עבודות תחנת דלק וסופר, אך אני מפחדת שאם אני יתגרש אני אצתרך להפסיק ללמוד כי עד סוף הגירושים(שממה שהבנתי לוקח לפחות כמה חודשים) אני מתארת לעצמי שהוא יעשה לי בעיות עם כסף, אז רציתי לדעת מה הזכויות שלי והאם 1500 שח לחודש זה המקסימום לקבל?, למרות היותי לומדת ובגירה רק חודש? תודה.
היי,
יכולות להגיע לך הרבה זכויות כמו : מזונות אישה, כתובה, מזונות לילד (יותר מ - 1500 ש"ח) ועוד....
אני ממש ממליצה לך להגיע לשיחת ייעוץ רק בכדי שיסבירו לך מה קורה ואיך הכול עובד ויערכו עבורך אסטרטגיית גירושין.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר