שלום. רציתי לברר כמה פרטים אודות דיון קדם משפטי. בעוד שבועיים, לאחר חצי שנה של תהליכים מתישים, סוף כל סוף יתקיים דיון קדם משפטי. רציתי לדעת מה זה אומר? האם מתקבלות שם החלטות? האם ישנם סיכומים? פרודתי עובדת ב"שחור" כך שאין לי אפשרות למשל להוכיח כי הינה עובדת והדבר משחק לרעתי... האם בית המשפט לא מתחשב ביכולת ההשתכרות של האישה (שכן היא יכולה לעבוד כשילדינו בבית הספר - ואכן עושה זאת, רק ללא תלוש...). האם מקובל לפרק שיתוף בדירה משותפת כבר בדיון מקדים שכזה? תביעה לפירוק הוגשה לא מזמן.
אני יודע שיש הרבה שאלות - אשמח מאוד לתשובה.
יום טוב ונעים לכולם.
אביעד,
השאלה אלו תביעות הוגשו.....
במזונות - תהא החלטה זמנית אם עדין לא ניתנה אחת.
פירוק שיתוף עוד לא יינתן.
הסדרי ראייה ייקבעו אם יש צורך.
לעניין העבודה בשחור אני ממש לא מסכימה שלא ניתן להוכיח - ניתן לשכור שירותי חוקר פרטי ולהזמין ממנה עבודה!!!!ללא קבלה
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
הוגשו תביעות לרכוש, מזונות ומשמורת. בינתיים קיבלתי יומיים בשבוע וכל שישבת שני, ללא לינות באמצע שבוע בשל התנגדות האם. מזונות זמניים יש, אולם מנופחים ומעבר למשכורתי בכלל... היא חיה בדירתנו המשותפת אולם אני מסכים לשלם מדור, אם כך מדוע שלא יוציאו צו לפירוק למשל?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר