אני רוצה לקחת את בני (12) לחופשה בחו"ל. לאביו אין כל התנגדות לכך (אנו גרושים). אנחנו אף הנלך יחד למשרד הפנים להנפיק לילד דרכון.
שאלה שלי - האם האני צריכה מסמכים נוספים לנסיעה זו? (אישור בכתב מהאב עם חתימת נוטריון, ספח תעודת זהול של האב או תעודת לידה של הילד, שבה אני רשומה?). אני לא רוצה שום הפתעות במשמר הגבולות או בחו"ל.
יש לציין שלי ולבני שמות משפחה שונים.
אם יש את הסכמת האב, את לא צריכה חתימת נוטריון.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
שאלתי הקודמת:
"אני רוצה לקחת את בני (12) לחופשה בחו"ל. לאביו אין כל התנגדות לכך (אנו גרושים). אנחנו אף הנלך יחד למשרד הפנים להנפיק לילד דרכון. שאלה שלי - האם האני צריכה מסמכים נוספים לנסיעה זו? (אישור בכתב מהאב עם חתימת נוטריון, ספח תעודת זהול של האב או תעודת לידה של הילד, שבה אני רשומה?). אני לא רוצה שום הפתעות במשמר הגבולות או בחו"ל. יש לציין שלי ולבני שמות משפחה שונים. "
תשובתכם:
"אם יש את הסכמת האב, את לא צריכה חתימת נוטריון"
שאלה נוספת:
צריך את הסכמת האב בכתב?
ברגע שלילד יש דרכון משלו אין שום בעיה הם אפילו לא ישאלו אותך דבר במשטרת הגבולות.
זה לא עניינם ואם אין צו עיכוב הכול כרגיל גם תנהגי כרגיל אל תתנהגי כמי שחוטפת ילד......:)
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר