שלום. אני בתהליכי גרושים מזה שנה וחצי. גרושתי לעתיד דואגת להביא את שלושת ילדיי אליי בבגדים מלוכלכים תמיד, מבלי שרחצה אותם לאחר הגן, עם חול בשיער ובנעליים, ידיים מטונפות, שיער מלא קשרים, ציפורניים לא גזוזות בידיים וברגליים. בגדים תחתונים קטנים עליהם ומלוכלכים אף הם. לא פעם סיפרו לי כי אינם מתקלחים מדי יום, וכשמעוניינים להגיע אלי בביגוד יפה, אימם מסרבת בטענה ש:"אלו הבגדים של הבית, ואלו הבגדים לאבא!". הילדים מביעים סלידה מהתנהגות אימם, בוכים ובביתם נחשפים לדברים שטניים המופנים נגדי. היא מסרבת לקחת אותם לפעילויות רק מול הטלויזיה כל היום. כשמבקשים ממנה להגיע אלי יותר - היא מסרבת גם כן ואומרת להם: זה מה שהשופט החליט... ניסיתי לדבר איתה על כך, אך היא כמובן מכחישה בתוקף וכו' וכו'. מה עליי לעשות. אני אובד עיצות. למי אפשר לפנות בנושא? יש לנו פקידת סעד מטפלת אך ברור לי שאם אעלה את הנושא מולה היא תכחיש. מה אפשר לעשות. אני אובד עיצות. הילדים הם כל עולמי וקשה לי עד מאוד לראותם במצב כזה...
אשמח לתשובה
אליעז,
יעזור לי מאוד לדעת מה גילאי הילדים - אך בעקרון , היום ולאור המלצת ועדת שניט שהתקבלה - ניתן להגיש תביעה למשמורת על כל ילדיך.
פנה לקבלת ייעוץ רחב יותר
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר