אין לי מושג מה יש לה. בעבר היא מצאה גוינט בבית שחבר כנראה השאיר מביקור אנילא נרקומן או משתמש בסמים. אני עצמאי מנהל 2 עסקים בעל תואר ראשון שירות צבאי והכל תיקני. מה עלי לעשות? אני לא מעשן כבר שנה זה היה מזמן והכל בגלל שהיא גרושה פעם אחת ומתנה את המפגשים של בני עם בנה מנישואים ראשונים.
להפגש איתו כל יום במהלך השבוע על חשבון זמנו מהגן בכדי שבנה לא ידע וישאל שאלות זה תקני? זה הכל בולשיט בכדי לענות אותי. לקום כל לילה במשך שנתים שלמות והיא ישנה שנת ישרים לזה אני בסדר? ללכת לארועים של 2 הגנים כמו חגים וכדומה אני בסדר ולקבלאת הילד בשבת לא? עזבי זה להכפיש את שמי סתם כי היא לא רוצה להשאר לבד בשבת.
מעבר לכך הגרוש שלה שולח לה בימים אלו מכתב מעורך דינו על רצונו לערב גורם שלישי כי אינו רוצה בקשר עימה לאחר שסכסכה בינו לבין אישתו הנוכחית ע"י SMS זה לא לטובתי שבגיל 29 היא גרושה פעמיים?
יניב
תתמקד במטרה - העובדה שאתה אב פעיל, הולך לאירועים בגנים, מטפל בילד וכו' - זה מה שמעניין את ביהמ"ש ואני רואה שאתה עובר את משוכת בית המשפט בקלות.
יש צעדים מניעתיים שאני יכולהל המליץ לך לעשות אך רק פנים מול פנים אלו לא עצות לאינטרנט.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר