שלום
התגרשתי לפני כשלושה חודשים בהסכם לגבי המזונות היה לנו חילוקי דיעות ובית הדין התערב ונקבע 3000 על שלושה ילדים + מחצית הוצאות חינוך +מחצית הוצאות רפואיות כנגד הצעת מחיר
בעת חתימת ההסכם אני עבדתי וכיום אני כבר לא עובד כמו כן בהסכם לא העלינו נקודהשל עניין החובות מה שאומר שאני נתקעתי עם החובות לבדי ומקשה עליי בביצוע תשלום סכום זה .למותר לציין שלא שילמתי כלל מזונות כי אין באפשרותי.
כמו כן בית הדין הוסיף בהסכם תנאי לקיום הסדרי ראיה לכשהיה לי דירה משלי הכוונה שאני יגור לבד אז אוכל לקבל את ילדיי להסדרי ראיה וכמובן שאני הזרזתי לעשות זאת וכבר מהשבוע הראשון מצאתי לעצמי דירה מה שעוד יותר מקשה עליי בביצוע תשלום המזונות כי יש את כל ההוצאות על הדירה.השאלה שלי היא כזאת לאור הנתונים המוצגים כאן האם זה מה שנקרא שינוי נסיבות מהותי שבו אוכל להפחית מזונות??
במידה וזה לא שינוי נסיבות מהותי האם לאור הנתונים הללו יש לי סיכוי להתחשבות מצד בית הדין להפחתה כלשהיא?
דבר אחר
ביתי בת ה- 6.5 החליטה שהיא לא מעוניינת להגיע להסדרי הראייה מההתחלה היה איזשהו קושי בעניין ההסדרים שהייתי צריך לשכנע אותה לבוא ההייתה תקופה שהיא באה מרצונה וכרגע היא בכלל לא באה בטענות לא טענות שקר לה כוב לה הרגל או יום לפני היא אומרת שהיא באה וברגע האחרון מתקשרת אליי לבטל להגיד שהיא לא באה מה עליי לעשות על מנת שאוכל להכריז עליה כילדה מורדת איזה הוכחות אצטרך להביא לבית הדין?
לתשובתכם בהקדם אודה
קובי
אי תעסוקה הינה בעיה זמנית מה גם שאני מקווה שאתה חותם בלשכת העבודה....
פסקו לך גם את המינימום ממש.
יחד עם זאת אני חייבת להגיד שתמיד אני רואה שבתי הדין ובתי המשפט עושים הפחתה כזו או אחרת.
במקרה שלך ,לדעתי, הסיכוי קלוש.
לעניין בתך והיותה מורדת - קשה לענות היא רק בת 6.5 ואין לי אפשרות לדעת אם מציק לה משהו ומה קורה כשהיא אצלך או שזה רק תגןבה גירושין הטריים.
לא נראה לי שבשלב כל כך מוקדם ניתן להכריז עליה כסרבנית קשר.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר