אני גרוש+ילדה בת שנה וחצי שהיא במשמורת האם.
אנחנו כבר חצי שנה אחרי הסכם גרושין חתום.
בעקבות עזיבתי את הבית לפני כשנה בהליכי הגירושין נוצר ריחוק של כמה חודשים ביני ובין ילדתי ובעקבות כך פסק השופט כי המפגשים להם אהיה זכאי הם כחוק. אך זה יהיה בהדרגה בגלל הריחוק שנוצר.
2 מפגשים באמצע השבוע,כל שבת שנייה,ומחצית מחגים.
אך הוא הדגיש כי זה יהיה בהליך איטי דרך הרווחה ופקידת הסעד.
פקידת הסעד ברווחה לאחר שהכירה אותנו,מאז כמעט חצי שנה הכל אותו דבר מפגשים נורא קצרים הרבה אני מפסיד בגלל הגרושה כי היא מבטלת לי אותם.
חצי שנה אחרי ועדיין ישנם הרבה בעיות.
בשלושה חודשים היא הצליחה לבטל לי 12 פגישות שזה המון!
פקידת הסעד מהרווחה לא כל כך עוזרת לי.. ונותנת לי תחושה של כאילו אני מציק לה בבקשות שלי ובטענות. היא וגרושתי לא מאפשרות לי לקחת לביקור את הילדה שלי להוריי או לטייל עם הילדה שלי לבד
היא מאוד לא שוויונית כל הפגישות שלי עם הילדה הילדה אצלה בעצם.
לדוגמא: כל מפגש עם ילדתי היה שעתיים.. היא הורידה את זה לשעה וחצי.. ואחר כך המליצה אפילו לשעה למרות התנגדותי. והגרושה כמובן מנצלת את זה.
לגרושתי טענות מטופשות בביטול מפגשים כמו למשל יש גשם וכאלה..
שאלתי היא
אני אספתי הרבה תאריכים והודעות מסויימות ודרך העורך דין שלחתי ללא ידיעתה בקשה לשופט במקרה שלנו לביזיון בית המשפט בנושא הסדרי ראייה ושיכריע בנושא בלחייב אותה אפילו בתשלום בכל מפגש שהיא מבטלת.
האם השופט יכבד זאת? אף על פי שכביכל זה מנוהל על ידי הרווחה
כי אין עדיין משהו קבוע הסכם חתום לגבי ימי מפגשים חוץ מימים שקבעה לנו הרווחה.
אלי,
לפי סיפורך אני לא בטוחה שבקשה לביזיון היא מתאימה כי גרושתך לא מבזה החלטה כי אין ממש החלטה כזו - הרי הכול גמיש ובהתאם לפ.הסעד שמתמהמהת ותסכולך מאוד מוכר לי מגברים רבים שאני מייצגת.
כן צריך לפנות לביהמ"ש ולערב אותו, יש להגיש בקשה מתאימה לקביעת הסדרי ראייה תוך עירוב יחידת הסיוע שבבית המשפט.
המקרה שלך דורש עבודה חזקה ואינטסיבית מול ביהמ"ש ,שירותי הרווחה וגרושתך עד קביעת קנס לכל ביקור שהיא תבטל.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
שלום,
אני גרוש וגם כאשר השופט פסק קנס במקרה של הפרת הסדרי ראייה אני לא מקבל כלום וכמובן לא רואה את הילדים,אז לצערנו הכול לטובת הנשים וזה הטעות במדינה זו.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר