שלום,
אני נמצאת בתהליך גירושין, בעלי לא מוכן לעזוב את הבית והמצב בבית לא טוב, יש ריבים והילדים באמצע. בעלי מבקש משמורת משותפת ולכן בית הדין יכריע בנושא המשמורת והסדרי הראיה רק לאחר התערבות פק"ס (אני מתנגדת למשמורת המשותפת). בדיון שנערך בבית הדין פסקו החליטו שאנחנו צריכים להגיע ביננו להסכם שיאושר על ידם. הוא לא מוכן להגיע להסכם, האם אני יכולה לעזוב את הבית עם הילדים באופן חד צדדי ? או שאני חייבת את אישור בית הדין בשביל לבצע מהלך כזה ? הילדים הם בני 3 ו- 7 כמובן שאם אני אצא אני אתן לו לראות אותם פעמיים בשבוע וכל סופש שני כפי שמקובל.
דנה
את בבעיה כל עוד אין פסק משמורת לטובתך גם אם תקחי את הילדים הוא יוכל לקחת בחזרה.
את צריכה להגי שבקשה לביה"ד שאת יוצאת מהבית ומבקשת משמורת זמנית עד לקבלת החלטת פ.סעד
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
תודה רבה על התגובה המהירה !
אם בית הדין לא יאשר לי את הבקשה ובהנחה שבעלי ימשיך להתעלם מהבקשה שלי להגיע להסכם זה אומר שאני בעצם כלואה בבית שלי? איך אפשר לצאת ממצב כזה?
החיים בבית בלתי נסבלים והוא רוצה למשוך את זה כמה שיותר..
מה הסיכויים שלי לקבל תשובה חיובית מבית הדין?
מה אני יכולה לעשות אם הם יסרבו?
על הטרדה והתעללות ניתן להגיש צו הגנה ו/או צו להטרדה מאיימת ולהרחיק את בעלך מהדירה
אני ממש ממליצה לך לגשת לעו"ד להתייעץ
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר