שלום רב!
אני גרושה מזה4.5 שנים על רקע אלימות במשפחה שלצערי לא נגמרה גם אחרי הגירושין.
בעת הגירושין הבעל היה נתון תחת מעצר בית והסכם גירושין קבע הסדרי ראיה מסויימים כלפי 3 ילדינו (כיום בת 13 ותאומות בנות 6). לאחר גירושין בפועל במעמד צו הגנה הוחלט על מפגשים במרכז קשר למשך שנה.
לאחר תקופה זו הילדים נפגשו עם האב אך לא באופן מסודר.
לפני כשנתיים וקצת האב עזב את הארץ ונוצר נתק מוחלט בינו לבין הילדים.
כיום, לאחר ששב ארצה, הוא החל בפגישות פעם בשבועיים עם הבת הגדולה ומעוניין בפגישות עם הבנות הקטנות.
בעקבות הטיפול הרגשי שהן עוברות על רקע האלימות כלפיי מצד האב שהם חוו, הן מאוד מפחדות ממנו ומאוד חוששות מהפגישות עימו.
אני יודעת שאין באפשרותי למנוע את הפגישות בינו לבין הבנות אך ברצוני לבקש שוב למנוע פקידת סעד לתסקיר ולבקש קיום מפגשים מרכש קשר עקב הצורך בליווי מקצועי בעת הפגישות.
אין באפשרותי לשכור שירותי עורך דין אך יחד עם זאת אני לא עומדת בקריטריונים של קבלת סיוע משפטי - המשכורת אכן גבוהה אך כמות החובות עוברות את השכר החודשי.
הבנתי שאליי לפנות לבית משפט לעינייני משפחה ולעתור למינוי פקידת הסעד ושינוי הסדרי ראיה.
איזה מסמכים אלי להכין? איזה טפסים למלא על מנת להגיש את הבקשה.
אודה להכוונתך
קטי
קטי
ראשית,אני לא כל כך בטוחה שאינך יכולה למנוע הסדרי ביקורים לאחר שהאב בחר להתנתק במשך שנתיים.
פני לפחות לקבלת ייעוץ בכדי לדעת מדוע את סבורה שיש לך חובה כלפיו לאחר שהוא בחר לנטוש?!
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר