שלום,
בן זוגי לשעבר לא מעוניין שאהרה מעוברים שיצרנו יחד למרות שהסכמנו על כך בהסכם נוטריוני.עקב כך נדרשתי על ידי בית חולים לבקש הכרעת בית משפט בעניין,לכן אשמח לדעת:
1. האם עלי לתבוע את בן זוגי לשעבר או שמא יש אפשרות להגיש צו עשה נגד בית משפט? כך בן זוגי לשעבר הנו משיב אבל לא נתבע?מה יותר נכון לעשות?
2. האם אני יכולה לתבוע גם את בן זוגי ולבקש להשתמש בעוברים ובאותו כתב תביעה לדרוש פיצויים במידה ולא אקבל את בקשתי להשתמש בעוברים,מה שנקרא האם ניתן לעשות תיקון לתביעה מבעוד מועד...ולכתוב זאת בכתב התביעה אחד???
3. באיזה בית משפט עלי להגיש את התביעה לענייני משפחה? מחוזי??
אני מתארת לעצמי שעלי לשכור עורך דין אך לבנתיים אשמח לדעת מה הכיוון שכדאי לי ללכת לפיו..
אני מודה לכם מראש,
שמרית.
שמרית
פסק הדין המוביל בעניין הוא פרשת נחמני.
תקראי באינטרנט זה ייתן לך כיוון על כל שאלותייך
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
שמרית שלום,
את שואלת שאלות משפטיות מורכבות, ובענינך כבדות משקל. אני ממליצה לך בחום להיוועץ עם עו"ד בעניינך. עליך לזכור שעל גבי הפורום, לא פרושות בפניננו מלוא התמונה, וזה לא יהיה מקצוע לתת מענה מקצועי מקיף בשאלה עדינה ומורכבת משפטית.
אבל לא הוציאך בלא כלום ואנסה לתת לך תשובה בקצירת האומר, לגבי שאלותיך:
1. תלוי מה הסעד אותו את מבקשת. לעניות דעתי תביעה.
2. יש להגיש את כל הסעדים בכתב תביעה אחד.
3. משפחה
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר