אני פרודה+ 2 ילדים קטנים הנמצאת בהליכי גירושין מזה כשנה וחצי.
לאחרונה קיבלתי תביעת פינוי מדירת הבעל וכמו כן תביעת שכ"ד ראוי לשנה וחצי אחורה ע"ס כ 100000 ש"ח.
הדירה נרכשה כשנה לאחר הנישואין מכספי הבעל ורשומה רק עליו ובנוסף יש הסכם גירושין/שלו"ב שבו רשום שהדירה שלו, חשבון בנק שלו, ואין לנו ח"ן משותף. ההסכם מאושר לפני כ-4.5 שנים לאחר שהיה סכסוך ואישרנו אותו בפני בית הדין הרבני ומאז חיינו עוד שנתיים ולפני כשנה עלו היחסים על שרטון שוב.
אני הגשתי תביעת ביטול הסכם לבית הדין למשפחה לפי עושק מרמה וכו. ועדיין אין דיון על כך אפילו.
ומנגד תביעה לשלום בית ותביעה זו התקבלה ברבנות.
מנגד אני מקבלת מזונות לפי קביעת בין הדין למשפחה. ואמורה לשאת בהוצאות הבית כמובן...
שאלתי היא האם בית משפט יקבל את תביעת הבעל?
ואם כן האם אני אמורה לשלם את כל סכום שווי הדירה לשכ"ד חודשי או שיש קיזוז כלשהו כי 2 הילדים גרים בבית?
אורית,
על פניו יש לבעלך תביעה מוצדקת.
לגבי גובה הסכום שתדרשי לשלם - כאן, יכולות להיות תנודות. מחד, בעלך חב במדור הילדים ואולי גם במדורך....השאלה , אם יפסקו מדור וכמה - אז תהיי חייבת במשהו השאלה כמה?
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר