אורנה שלום, בשאלה הראשונה כבר אמרתי שאני ואשתי שכירים ומרוויחים 11000 ש"ח נטו כל אחד בכל חודש, יש לנו 2 בנות בנות 5, 8 , יש לנו דירה בת 3.5 חדרים ללא משכנתא, אני עזבתי את הבית לבקשתה של אשתי לבית הוריי , היא מגדלת את הבנות, אנחנו עדיין נשואים, אני לוקח את הבנות לבית הוריי פעמיים בשבוע ובכל שבת שנייה, רציתי לדעת מהו סכום הכסף שע"פ החוק עליי להעביר לה בכל חודש?
עוז,
דיברת על הכנסותיכם, האם יש לכם הוצאות כמו הלוואות שלקחת בעצמך ו/או ששניכם נטלתם? האם אתה חושב להשכיר דירה בזאת הקרוב? אם כן אלו צריכים להיות בשכלול דמי המזונות שתשלם בסופו של יום, אל מול שימור רמת החיים להן רגילות בנותייך.
זה יהיה לא מקצועי מבחינתי לנקוב בסכום מבלי שראיתי את מכלול הדברים אולם באבחת סכין ועל סמך הנתונים שכתבת סך של 2000 ש"ח ומעלה בעבור כל ילד, יהיה סכום ריאלי.
בנוסף, לא הבנתי למה אתה היית צריך לעזוב לבית הוריך כבקשתה. הרי הזכות להיות בדירה היא גם שלך!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר