אני פרוד + 2 ילדים מזה כשנה.
בתחילת ההליך האישה פנתה לבית הדין למשפחה למזונות, אך לאחר שיש בידי
הסכם של בית הדין הרבני למזונות רכוש וכו' שמאושר לפני כשלוש שנים תביעותיה נדחו מחוסר סמכות ואז ערערה למחוזי במזונות.
לפני כחודש קיבלתי פסק דין מבית משפט מחוזי ללא כל שאלה לסכומי הכנסתי
המחייב אותי לשלם לה 4,100 ש"ח לחודש עבור 2 ילדי בני 3.5 ו 1.5.
בפסק הדין לא ציין שזה כולל את המדור או לא.
יש לציין כי היא מתגוררת בדירה שלי ולא משלמת כל הוצאה (מים חשמל ארנונה)
בסוף ההחלטה ציין השופט כי החלטתו ניתנה מבלי שהונחו בפניו ראיות מעבר לאמור בכתבי הטענות. ומכאן הצורך בקיום ישיבה למזונות זמניים שם כל צד שומר לו על טענותיו....
והוסיף כי האשה יכולה לחזור לבית הדין למשפחה בבקשה לקביעת מועד לדיון
בנושא מזונות הזמניים.
בנוסף רשם כי כל סכום ששילמתי מזונות באותה תקופה יקוזז כמובן.
וחילק לי את הסכום הכולל ל -4 תש' שכל תשלום יתנגש בארבעת החודשים הראשונים יחד עם השוטף!!
כלומר אני אמור לתת לפרודתי כל חודש כ-14000 ש"ח !!!
בעוד שאני משתכר כ 7500 ברוטו לפני הוצאות (עצמאי). ושוכר דירה ב -2000 ש"ח!
מה עושים? האם אפשר לערער על כך לבית המשפט למשפחה?
מעבר לכך יש חובות של ארנונה שלא שולמו וחשמל והכל לפני הוצל"פ על שמי בלבד כי הנכס הוא שלי למרות שמתגוררת בו.
האם לערער על ההחלטה ולקיים דיון במשפחתי ואז לטעון טענות של קיזוזים וחובות ופריסה יותר גדולה של הסכומים?
ברק שלום,
ליבי איתך. אכן, בערעור יש לביהמ"ש סמכות ליתן החלטתו על סמך כתבי הטענות בלבד. בדיון קד"מ שיערך בביהמ"ש בעניין מזונות זמניים, כמובן שעליך לטעון טענת קיזוז.
מעל לכל זה, אני ממליצה לך לא לדחות פנייה לשכירת שירותי עו"ד, לבד ברק לא תוכל להתמודד משפטית עם התביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר